Lokakuussa 2018

Moi!

Olemme alkaneet rakentamaan Inkan eduskuntavaalikampanjaa kesän 2018 aikana. Homma etenee pikku hiljaa. Inkan ehdokkuushan vahvistettiin jo kesäkuun alussa Oulun sd piirin hallituksessa. Ihan se ”virallinen” julistaminen tapahtuu Haapavedellä Oulun piirin syyskokouksessa marraskuussa. Menen vaalipäällikkönä ja piirikokousedustajana paikanpäälle toteamaan tilanteen.

Inkan viralliset ehdokaskuvat on otettu, ja kasvokuva on nähtävissä Inkan kampanjasivustolla Facebookissa, sen löytää helposti hakemalla #Inka2019. Sama kuva näkyy myös seurakuntavaalien mainoksissa, Inka on ehdolla Kuusamon seurakuntavaaleissa Laajapohjaisen valitsijayhdistyksen listalla. Nettisivut www.inkahokkanen.fi ovat viimeistelyä vaille julkaisuvalmiit, niiden työstämiseen olemme käyttäneet paikallista osaamista Nuorten työpajalla, kiitos heille! Nettisivujen kautta voi ilmoittautua tukijaksi ja tekijäksi kampanjaan. Myös Facebook-sivulla on tukijalomake, jonka voi tulostaa, täyttää ja toimittaa minulle tai Inkalle.

Eilen Inka oli ”Mitä kuuluu Oulu?”- tilaisuudessa esittäytymässä kuulijoille. Puhetta oli pitämässä myös muita demariehdokkaita, sekä kansanedustajat Tuppurainen ja Rinne. Nyt on kovasti keskusteluissa hallituksen kaavailema irtisanomislaki. Inka on myös ottanut kantaa hallituksen työllisyyspolitiikkaan Facebookin kampanjasivullaan.

Lähetän kampanjakuulumisia silloin tällöin sähköpostilla tukijoille. Tarkoituksena ei todellakaan ole tukkia kenenkään sähköpostia jatkuvalla tykittämisellä, vaan ihan lyhyesti kertoa missä mennään.
Näillä sanoilla toivotan omasta ja Inkan puolesta kaunista syksyä teille kaikille!

Vaalipäällikkö Jaana Tyni

 

 

Kommentoi ensimmäisenä

Please check your e-mail for a link to activate your account.